Quorn-curry beleg

Ingrediënten (voor 1 pot van ca. 300g, voor +/- 4 pitabroodjes)

  • 175g quornstukjes natuur
  • 2 lente-uien, in dunne ringetjes
  • 50 g rode paprika, in kleine blokjes
  • 3 g verse koriander, fijngehakt
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 teentje look, geperst
  • 1/3 theelepel gember, geraspt
  • 1 theelepel currypoeder zonder zout
  • 2 theelepels limoensap
  • Peper, cayennepeper.

Bereidingswijze:

  • Bak de quornstukjes in wat olijfolie en kruid met peper en cayennepeper.
  • Blancheer de paprikablokjes gedurende 3 minuten.
  • Meng intussen alle overige ingrediënten. Laat de quornstukjes en geblancheerde paprika even afkoelen en voeg toe.
  • Serveer met pitabrood, stokbrood of toast naar keuze.